Värmlands Vackraste 2012

Värmlands kennelklubb arrangerar årligen en tillställning där värmlands vackraste hund koras av hemlig domare. För att få delta måste hunden ha vunnit BIR (och från i år räckte det med BIM) på officiell show året innan. Denna tillställning brukar ske i samband med en inofficiell show samma dag.
Två år på rad har denna titel tagits av våran Jocke, både 2010 och 2011, samtidigt har han passat på att bli BIS på showen också, i fjol var dessutom Alice med och knep såväl Vackraste veteran-titeln samt BIS veteran.

Under fjolåret var vi inte så aktiva i utställningsringarna, men trots det hade vi Alice som ju blev BIR vet i Borås som var kvalificerad att delta i Forshaga. Nytt för i år var att de hundar som tävlade om titeln ej kunde vara med på den inoff, showen. Vi tog med oss Jocke, Panda och Mims också. BIR till Jocke, BIM Mimsan och BIR vet Pandan.

Den hemlige domaren var setteruppfödaren Sjoerd Jobse, han fann sin veteranvinnare i Alice som ännu ett år knep titeln Värmlands Vackraste Veteran. Tack för det!

Panda blev BIS 2 i veteran BIS, och Jocke drämde till och blev BIS, i år igen!!

Härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *