Sommar…eller?

Vilken sommar va!?
Regnar ju som aldrig förr.

Har lite fullt upp, och har haft under hela våren. Pappa gick bort i cancer (AML) i februari, mycket att ordna efter det, huset skulle städas ur, bouppteckning, och försäljning av huset…nästan i mål nu iaf.

Var på taxklubbens utst i Karlstad i slutet av maj, very good på Stina, men domaren var snål överlag så det var bara att tacka för den. 3a i jaktklass blev hon iaf.
Vänersborg var vi också i, Stina och Mimmi, och på tal om regn….my oh my…vi parkerade tältet på en minst sagt vattensjuk gräsplan och inuti steg vattnet över skorna på mig och över hundbädden. Nåja, det var snabbt gjort iaf, very good på bägge och rätt hem. Mimmi var för bred bak och i obalans enligt engelsmannen (kan ju tillägga att engelsmän generellt sett inte brukar gilla mina hundar;))

Tränat lite lydnad med mina setterflickor har jag gjort, kul att vara igång igen. Har lite problem med att Mimmi slänger ut baken vid fria följet, men har en plan nu 😉 som jag tänker fullfölja.
Offa har ju aldrig varit av den mest intelligenta sorten, men hon gillar det och blir bättre.
Alice då, ja bättre lydnadshund får man aldrig igen…älskade, duktiga hon…

Nästa plan är Borås till helgen, jag och Mia tar en minisemester och drar neröver på förmiddagen, ska bo på camping, äta gott och dricka gott..mmmm va mysigt.
Mimsan, Jocke, Pandan och Owe ska med…Mia har redan trimmat sina, duktigt, jag ska försöka hinna med mina imorgon, mellan sjukgymnast och hemmafix.

Fick en hälsning av Hero från Dalarna, fin kille 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *