Lite nytt!

Längesen jag uppdaterade nu;)

Vi var en sväng till Ransäter i slutet av juli, Minus hade missat sin anmälan, men tog med matte som resesällskap.
Domare var en ny bekantskap, Stefanescu, Mimmi utan päls i juniorklass, slarvade sig till ett verygood. Alice och halvsyster Panda i veteranklass, exc ck och 2a resp 3a b vet.
Jocke drämde till med ett BIR han 🙂

Första helgen i augusti drog vi till Båstad i Trögstad för jakthundsutställning. 7 settrar var anmälda, Mimmi blir BIR och BIG 3, och Minus BIM.
Stna-tax var också anmäld, hon blev 3a btik m CK.

19 aug drog vi till Norge igen, Bjerke den här gången, vi visste att det varit kletigt underlag på lördagen så vi var förberedda. Strålande, stekande sol hela dagen gjorde att det torkade upp en del som tur var.
Minus går och blir BIR, Mimmi blir 2a btik. 1a i juniorklass vilket innebär att bägge syskonen nu är kvalificerade för Crufts.
I väntan på finalerna hinner jag att bli helt solbränd på axlarna, och en ilsken geting hinner sticka Lene Marie på handen. Men det var det värt. Minus blir BIG 1!! I finalen oplacerad, men vad gör det 🙂

9 september var vi på taxutställning i Borgvik, Värmlands taxklubb som arrangör. Stina exc men utslängd innan plac i jaktklass (enda tiken med drevmerit i jaktklass) alltså 5a.

Inga utställningar inplanerade, vi får se om vi får nåt infall 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *