Hopp om vår..

Nytt år…nya möjligheter…

Ja fjolåret blev tufft, med en pappa som var sjuk en stor del av året, med ett cancerbesked i början av hösten, med omplacering av hans ena hund och avlivning av den andre…med sjukhusbesök, oro, rädsla, hopp, förtvivlan, trombocyter, cytostatika, blodvärden, läkare, telefonsamtal, resor hit och dit, stress och skit gick hösten ändå. Jul med pappa hemma…sen gick det bara utför och det här året började med än mer oro och rädlsa och till slut bara uppgivenhet…det gick ju inte såklart utan han blev en ängel.
Skit också!!
Begravning, rensa ur hus…och här står vi nu.
Glad att jag har familj och syskon, än jobbigare annars gissar jag.

Och hundarna! Vad hade jag varit utan dom? Utan deras stöd och support? Troligtvis ett psykvrak 😉

Krokodilen växer, 1 år nu, vi har varit på lydnadskurs med Pia A, bästaste instruktören det. Finns faktiskt hopp för liten krokodil, hon är betydligt skarpare än sin mamma Offa. Nästan i klass med Alice, så nu hoppas jag att vi hinner träna lite mellan jobb och ”rensa hus”, men vi ska ju ha hit Pia för en helgkurs framöver också och det vore väl attans om vi inte skulle ha fått till nååågot tills dess. Pinsamt annars förresten 😉

Nu vill hon träna med handlern också säger hon, för mamma fattar ju inte hur man visar en krokodil, nej, en riktig handler vill hon ha!
Ja, ja…vi får väl ta med handlern på nåt framöver så de får träna ihop sig alltså.

Våren är på väg, det sägs att detvar riktigt skönt ute helgen som var….men nu skådar jag snöfall ute.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *