Äntligen vinter!

Jaaa, det är snö här sen en vecka tillbaka, inte för att det var speciellt kul att köra från Karlstad när snön yrde och vägen dansade bort av yrande snö…men jag bli ändå alldeles lycklig av snö. Allra bäst är ju såna flingor som liksom lägger sig på ögonfransarna när man är ute, men det går allt bra med yrande eller singlande varianter också.

Vackert med snö, allt fult försvinner under ett fluffigt snövitt täcke, skogen blir så vacker med snö på alla träd, ljusare, ljuddämpande…maaagiskt! Sen är det ju ett plus att golven inne håller sig rena längre då inte trädgården består av gyttjepölar.

Hundarna gillar snö, ja faktiskt tror jag alla gillar det…även om taxarna nog tycker det är lagom kul att pulsa i djup snö, men på skottade,plogade vägar går det bra, och Cilla har ju sin fina vinterjacka med pälskrage på så hon ska slippa frysa den lilla råttan.
Mimmi får alldeles tokspel i snön ibland 🙂 härligt att se för jag känner samma lycka men uttrycker den inte riktigt på samma sätt.

Jag hoppas, hoppas att vintern får vara ända tills våren löser av den i mars…men tills dess: SNÖ tack!!

Mimmi och jag ska på kurs, först i februari en helg och sen ska vi ha helgkurs här hemma i april för bästa Pia Albinsson, finns ev nån plats kvar om det finns intresserade (21-22 aplril).

På utställningsfronten tar vi det luuugnt ett tag till, rätt skönt faktiskt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *